window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-46070497-3');
Добре дошли в Доставка на цветя в София
 

Комплект Bacardi Blitz

Прегледано: 707
76.99Лв.
Възможни варианти

* Дата за доставка:
Текст за Вашата картичка:
Добавете към Вашите цветя:

Комплект Bacardi Blitz


Представяме Ви един от най-добрите решения за подаръчни комплекти - елегантно, изискано и стилно !
Bacardi White Rum 700ml
Lindt Excellence Raspberry Intense 100g
100 гр. Солено кашу - директно от пекарната
100 гр. карамелизирани бадеми
Насипни шоколадови бонбни от най-доброто качество на пазара
Луксозна подаръчна кутия и елегантен декор ( снимката на кутията е индикативна )

Качество - Нашите продукти са винаги свежи и прекрасни, те не са задържани в хладилници, а се закупуват всяка сутрин в деня на доставката от борсата за цветя! Нашите флористи няма да допуснат, какъвто и да е компромис !

Цена - Ще получиш най-ниската цена и най-доброто качество в онлайн магазините за цветя в България!

Доставка - Доставките се изпълняват 7 дни в седмицата, 365 дни в годината от наши собствени куриери и наши собствени автомобили, пригодени за тази дейност, което гарантира точност, коректност и максимална свежест на цветята ! Букетът излиза от нашите ателиета и магазини и буквално до няколко минути е в ръцете на получателя му.

Къде доставяме? - Засега, нашият онлайн магазин извършва доставки на територията на София, Пловдив, Варна и Бургас и в радиус от 40 км. от тях, което обхваща още много големи градове и курорти. Надяваме се в най-скоро време мрежата да бъде разширена!

Безплатна ли е доставката? - Не, доставката не е безплатна, както няма нищо безплатно на този свят и ти добре знаеш знаеш, че там където е обявена "Безплатна доставка" тя е включена в цената на продукта! Доставките в градовете са на стойност 6.99 лв., а извън тях - в съответствие от растоянието (виж раздел "Условия и цени на доставка").

Как да платя ? - В нашия сайт ти предлагаме многобройни начини за плащане на поръчката с цел да те улесним максимално (плащане с дебитна/кредитна карта, банков път, на гише на Изипей, чрез ситемите на Ипей и Пейпал и много други) - за повече информация виж раздел "Как да платя"

Значение на белите рози - Бяла роза – чиста и невинна любов - Белите рози се свързват с новото начало, чистотата и невинността, смирението и духовността.  Не случайно традициите повеляват булката да носи букет от бели рози, когато застане пред олтара и се врече във вечна вярност. Скритото значение на белите рози е „Щастлив(а) съм, че си до мен” , „Ти си прекрасен (а)”.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×