window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-46070497-3');
Добре дошли в Доставка на цветя в София
 

Общи условия за ползване


Общи условия за ползване

Онлайн магазинът за доставка на цветя и подаръци 101rozi.com и услугите предлагани в него функционират при условията и правилата, описани по-долу. Използването на онлайн магазина предполага, че Вие приемате всички изброени правила и условия и се съгласявате с тях. Ако Вие, като потребител не сте съгласен с едно или повече от правилата за ползване на този сайт, Вие имате право да се въздържите от ползването му, в противен случай автоматично се счита, че потребителят приема всички условия.

В този документ се описват Общите условия, съгласно които 101rozi.com предоставят Услуги на потребителите си посредством Интернет Магазина 101rozi.com.
Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на изградените хипер-връзки, разположени на сървъра на Florist.bg или чрез заплащане ползването на платени услуги предлагани от него, Потребителя се съгласява изцяло да приеме и спазва тези Общи условия.
Идентифициране на Потребителя с цел възпроизвеждане на изявлението му за приемане на Общите условия се извършва чрез съхранените в лог - файловете на сървъра Флорист.бг - IP адрес на потребител, както и всяка друга информация.

Правила за използване на онлайн магазина за доставка на цветя и подаръци – 101rozi.com:
 

×
×
×
×
×
×
×