РОЗИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги ден Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги ден11 мраморни рози в чрна опаковка
Перфектно, нетрадиционно, прекрасно решение, без повтаряемост на пазара - е го получиш само при нас! ..
49.99Лв.
Промоция Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги ден Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги денБУКЕТ "АЛФА"
Букет Номер Едно в нашата колекция Красив и елегантен подарък! Букета е неповторим и няма да го намерите никъде на български пазар, направен е за Вас от нашите опитни и талантливи флористи ! Състав червени рози "Гран при" - царицата на червенат..
56.00Лв. 66.00Лв.
Промоция Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги ден Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги денБУКЕТ "ГАМА"
Букет Номер три в нашата уникално подбрана колекция Красив и елегантен подарък! Букета е неповторим и няма да го намерите никъде на български пазар, направен е за Вас от нашите опитни и талантливи флористи ! Състав червени рози - рози, карамфил..
56.00Лв. 66.00Лв.
Промоция Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги ден Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги денБУКЕТ "ДЕЛТА"
Букет от нашата луксозна колекция Красив и елегантен подарък! Букета е неповторим и няма да го намерите никъде на български пазар, направен е за Вас от нашите опитни и талантливи флористи ! Състав - карамфили,евкалипт, рози и еустома в нежно си..
56.00Лв. 66.00Лв.
За любителите на слънчогледи Ви представяме този уникален и позитивен букет, огрян от слънчеви лъчи с перфектно качество и изработка ..
46.00Лв. 66.00Лв.
За любителите на слънчогледи Ви представяме този уникален и позитивен букет, огрян от слънчеви лъчи с перфектно качество и изработка! Към букета добавихме бонбони "Мерси", за да бъде празника първокласен и изящен! ..
66.00Лв. 73.00Лв.
За любителите на слънчогледи Ви представяме този уникален и позитивен букет, огрян от слънчеви лъчи с перфектно качество и изработка! Към букета добавихме плюшеномече, за да бъде празника първокласен и изящен! ..
69.99Лв. 77.00Лв.
Промоция Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги ден Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги денБУКЕТ "ЕТА"
Букет Номер Седем в нашата колекция Красив и елегантен подарък! Букета е неповторим и няма да го намерите никъде на български пазар, направен е за Вас от нашите опитни и талантливи флористи ! Състав Чисто бяла гама от цветя - бели карамфили, бе..
56.00Лв. 66.00Лв.
Промоция Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги ден Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги денБУКЕТ "ЗЕТА"
Букет Номер Шест в нашата колекция Красив и елегантен подарък! Букета е неповторим и няма да го намерите никъде на български пазар, направен е за Вас от нашите опитни и талантливи флористи ! Състав - жълто-ранжева гама от рози, хиперикум, слънч..
56.00Лв. 66.00Лв.
Промоция Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги ден Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги денБУКЕТ "ИПСИЛОН"
Букет Номер Пет в нашата колекция Красив и елегантен подарък! Букета е неповторим и няма да го намерите никъде на български пазар, направен е за Вас от нашите опитни и талантливи флористи ! Състав в нежно розова гама сме подбрали за Вас - карам..
56.00Лв. 66.00Лв.
Подходящ букет за всеки един повод и случай в оранжево червена гама, съставен от лилиуми и рози ..
49.00Лв. 66.00Лв.
За любителите на слънчогледи Ви представяме този уникален и позитивен букет, огрян от слънчеви лъчи с перфектно качество и изработка, като към него прибавихме първокласни пурпурни червени рози и свежа холандска зеленина хиперикум ..
46.00Лв. 66.00Лв.
Свеж и елегантен букет от рози, фрезия (или еустома) в бяло лилава гама - перфектно изпълнение на флористите! Допълнение - MERCI 250g ..
69.99Лв.
Прекрасен и изискан букет за една прекрасна и обичана жена, перфектно съчетание от рози, лилиум и хризантема сантини, изработен от най-качествените цветя и най-опитните ни флористи ..
49.00Лв. 66.00Лв.
Изящна и нежна ферия от Лилави цветя - рози и алстромерия, които ще развълнуват всеки един получател! Качеството и изработката са без компромис - най-свежите цветя и най-добрите флористи в София и Пловдив! ..
49.00Лв. 66.00Лв.
Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги ден Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги денБукет от 9 Бели Рози
Красив букет от прекрасни червени рози, ще направи всяко момиче да разцъфне. ..
48.00Лв.
Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги ден Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги денБукет от 9 Червени Рози
Красив букет от прекрасни червени рози, ще направи всяко момиче да разцъфне. ..
48.00Лв.
Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги ден Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги денБукет от Бели Рози без опаковка
Букета се предлага в три различни размера Стандарт - 9 броя, Среден - 19 броя, Голям 29 броя ..
45.00Лв.
Букет от бели рози и MERCI Букета се предлага в три различни размера Стандарт - 9 броя, Среден - 19 броя, Голям 29 броя ..
59.99Лв.
Бели рози и кутия Милка Букета се предлага в три различни размера Стандарт - 9 броя, Среден - 19 броя, Голям 29 броя ..
53.00Лв.
Букет от бели рози и Рафаело Букета се предлага в три различни размера Стандарт - 9 броя, Среден - 19 броя, Голям 29 броя ..
59.99Лв.
Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги ден Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги денБукет от Розови Рози
Букета се предлага в три различни размера Стандарт - 9 броя, Среден - 19 броя, Голям 29 броя ..
45.00Лв.
Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги ден Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги денБукет от Червени рози
Червени рози. Букет от 25 червени рози. Букета се предлага в три различни размера Стандарт - 9 броя, Среден - 19 броя, Голям 29 броя ..
45.00Лв.
Букет от Червени рози и MERCI Букета се предлага в три различни размера Стандарт - 9 броя, Среден - 19 броя, Голям 29 броя ..
59.99Лв.
Червени рози и кутия Милка Букета се предлага в три различни размера Стандарт - 9 броя, Среден - 19 броя, Голям 29 броя ..
53.00Лв.
Букет от Червени рози и Плюшено мече Плюшеното мече на снимката е индикативно и моделът може да бъде заменен с друг Букета се предлага в три различни размера Стандарт - 9 броя, Среден - 19 броя, Голям 29 броя ..
61.99Лв.
Букет от Червени рози и Рафаело Букета се предлага в три различни размера Стандарт - 9 броя, Среден - 19 броя, Голям 29 броя ..
59.99Лв.
Стилен подарък за всеки един повод! Състав - Ратанова кошница, 4 лилави и бели рози 50 см, еустома или фрезия, гипсофила, зеленина, флорална пиефлора Безплатна ли е доставката? - Не, доставката не е безплатна, както няма нищо безплатно на този свя..
56.99Лв.
Стилен подарък за всеки един повод!Елегантна композиция от червени рози и розови лилиуми Състав -  7 червени рози, 4 розови лилиума, хиперикум, сантини, свежа холандска зеленина Качество - БЕЗ АНАЛОГ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР!!! Нашите рози са..
76.99Лв.
Истински хит в продажбите на нашия магазин ! Обемът не е голям, но ефекта е страхотен - с един жест казвате всичко ! Състав - 10 червени рози, хиперикум, зеленина, декоративти материали, специална подложка ..
79.00Лв.
Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги ден Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги денБукет от Бели Рози с опаковка
Букета се предлага в три различни размера Стандарт - 9 броя, Среден - 19 броя, Голям 29 броя ..
48.00Лв.
Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги ден Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги денБукет от Жълти Рози с опаковка
Букета се предлага в три различни размера Стандарт - 9 броя, Среден - 19 броя, Голям 29 броя ..
48.00Лв.
Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги ден Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги денБукет от Розови Рози с опаковка
Букета се предлага в три различни размера Стандарт - 9 броя, Среден - 19 броя, Голям 29 броя ..
48.00Лв.

Доставка на цветя София

Бърза лесна и експресна доставка в град София

Доставката на цветя в град София се извършва от наши собствени куриери в рамките на нашето работно време, това са добре обучени и инструктирани, а най-вече възпитани хора, които си разбират от работата!

Ние знаем как да предизвикаме изненада и положителна емоция, професионалисти сме в доставката на цветя и тяхната изработка.

С нашата услуга доставка на букети, доставка на цветя, доставка на кошници и аранжировки в град София ще получите най-доброто качество на най-добрата цена!

Поръчайте доставка на цветя в София и се убедете сами !

Доставка на цветя Пловдив

×

Доставка на цветя Пловдив

Бърза лесна и експресна доставка в град Пловдив

Доставката на цветя в град Пловдив се извършва от наши собствени куриери в рамките на нашето работно време, това са добре обучени и инструктирани, а най-вече възпитани хора, които си разбират от работата!

Ние знаем как да предизвикаме изненада и положителна емоция, професионалисти сме в доставката на цветя и тяхната изработка.

С нашата услуга доставка на букети, доставка на цветя, доставка на кошници и аранжировки в град Пловдив ще получите най-доброто качество на най-добрата цена!

Поръчайте доставка на цветя в Пловдив и се убедете сами !

Куриерите ни в Пловдив обслужват Пазарджик, Асеновград и всички дестинации до 25 км. от Пловдив

×
×
×
×
×
×