window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-46070497-3');
Добре дошли в Доставка на цветя в София
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА 8 МАРТ
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,
  • ПОРЪЧКИ ЗА 8 МАРТ ЩЕ СЕ ПРИЕМАТ САМО ЗА СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА, БУРГАС, ДУПНИЦА И БЛАГОЕВГРАД !
ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ПОРЪЧКИТЕ ЩЕ ДОСТАВЯТ НА 7, 9 И 10 МАРТ
 
  • ПОРЪЧКИ ЗА 8 МАРТ ЩЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ, САМО АКО СА НАПРАВЕНИ ДО 06.03.2020 - 13.00 ЧАСА, НАПРАВЕНИТЕ СЛЕД ТОВА ПОРЪЧКИ ЩЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ САМО ПРИ НАЛИЧИЕ НА КАПАЦИТЕТ ИЛИ В СЛЕДВАЩИТЕ ВЪЗМОЖНИ ДНИ

Запазваме си правото да съкратим този срок, ако капацитета надвиши нашите възможности

  • ДОСТАВКИ ЗА 8 МАРТ ЩЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ БЕЗ ФИКСИРАН ЧАС ОТ 09.00 ДО 18.00, ЗА ПО-КЪСНИ ДОСТАВКИ, СЛЕДВА ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС !

Сърца от Рози

Направете невероятно впечатление със Сърце от Рози. Оригинален и завладяващ израз на Вашите истински чувства. Нашите флористи ще аранжират Сърцата от Рози оригинално и артистично на най-добрите цени. Дарете Вашите близки с положителни емоции и добро настроение, защото Сърцето от Рози е най-добрият подарък. Ние ще доставим напълно безплатно Вашето послание в София, Пловдив и Бургас.

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Сърце от 101 Бели и Розови Рози ще порази получателя си със своята нежност и красота. Много подходящо за признание в любов или при предложение за женитба. ..
399.99Лв.
Голямо сърце от бели и розови рози - израз на нежност, щастие и истинска любов!  Най-добрият начин да изкажите най-искрените си и чисти чувства!   ..
399.99Лв.
Жълтия цвят е синвол на свободата и предаността. Ако сте се скарали с момиче, или обратното, Вие искате да докажете своята лоялност и любов, то подарите това прекрасно Сърце от 101 Жълти Рози. 101 Рози предлага най-ниските цени за доставка на сърц..
399.99Лв.
Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги ден Възможна доставка за София и Пловдив утре, за други дестинации - вдруги денСърце от 51 Бели Рози
Елегантна комбинация от бели рози и орхидеи обрамчени от зеленина, събрани във формата на сърце. 101 Рози предлага най-ниските цени за доставка на сърца от бели рози в София и Пловдив. Нашите услуги, струват по-малко, отколкото ако просто купувате ро..
229.00Лв.

Доставка на цветя София

Бърза лесна и експресна доставка в град София

Доставката на цветя в град София се извършва от наши собствени куриери в рамките на нашето работно време, това са добре обучени и инструктирани, а най-вече възпитани хора, които си разбират от работата!

Ние знаем как да предизвикаме изненада и положителна емоция, професионалисти сме в доставката на цветя и тяхната изработка.

С нашата услуга доставка на букети, доставка на цветя, доставка на кошници и аранжировки в град София ще получите най-доброто качество на най-добрата цена!

Поръчайте доставка на цветя в София и се убедете сами !

Доставка на цветя Пловдив

×

Доставка на цветя Пловдив

Бърза лесна и експресна доставка в град Пловдив

Доставката на цветя в град Пловдив се извършва от наши собствени куриери в рамките на нашето работно време, това са добре обучени и инструктирани, а най-вече възпитани хора, които си разбират от работата!

Ние знаем как да предизвикаме изненада и положителна емоция, професионалисти сме в доставката на цветя и тяхната изработка.

С нашата услуга доставка на букети, доставка на цветя, доставка на кошници и аранжировки в град Пловдив ще получите най-доброто качество на най-добрата цена!

Поръчайте доставка на цветя в Пловдив и се убедете сами !

Куриерите ни в Пловдив обслужват Пазарджик, Асеновград и всички дестинации до 25 км. от Пловдив

×
×
×
×
×
×